Spring naar hoofd-inhoud

Support Your Locals NL

Support Your Locals is een landelijke campagne met als doel lokale voedselproducenten te steunen, zowel tijdens als na de coronacrisis. Zij roepen heel Nederland op zoveel mogelijk te kiezen voor producten van dichtbij. Alleen mét jou kunnen producenten & ondernemers blijven zorgen voor de lekkerste lokale producten. Zodat samen eten het mooiste moment van de dag blijft. Zeker nu.

De campagne is een samenwerking tussen de Taskforce Korte Keten, en campagnebureau Food Cabinet en wordt op nationaal niveau mede mogelijk gemaakt door steun van Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, alle twaalf provincies, Rabobank en Stichting DOEN.

Support Your Locals Zeeuws-Vlaanderen wordt mede mogelijk gemaakt door:

Pluym ICT

Pluym ICT is sponsor van het eerste uur van Support Your Locals Zeeuws-Vlaanderen. Daar zijn we heel blij mee, want zij zorgen dat online alles op rolletjes loopt met onze website en e-mailvoorziening. Maar Pluym ICT uit Axel doet meer: ze weten van de hoed en de rand in ICT-land en denken oplossingsgericht mee. U kunt er terecht voor hardware, software, dienstverlening, internet en zelfs telefonie! Meer weten? Kijk op

www.pluym.com

De Pooter Olie

TANKEN, WASSEN, ETEN & SPAREN

De boxen worden vervoerd door wagens die rijden op brandstoffen van De Pooter Olie. DPO is een zelfstandige handelsonderneming in brandstoffen en smeermiddelen met 15 tankstations in eigen beheer, waarvan 9 locaties zich bevinden in Zeeuws-Vlaanderen. Hierdoor kunnen de boxen in heel Zeeuws-Vlaanderen worden bezorgd! 

depooterolie.nl

Print and Press

Print and Press is een klein reprobedrijf met grote kracht en korte lijnen. Zij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Of het nu om tien kaartjes, honderd bouwtekeningen of duizend folders gaat. Ook Print & Press ondersteunt het initiatief van Frederike & Liet met volle overtuiging, en helpen met opmaak & print werkzaamheden. 

www.printandpress.nl

Drankenhandel Kolijn

Al ruim 100 jaar lang is Drankenhandel Kolijn de regionale specialist op het gebied van alcoholische en non-alcoholische dranken.Naast de slijterij levereren zee als groothandel al jaar en dag aan een groot aantal bedrijven, verenigingen en horecagelegenheden in de regio. Drankenhandel Kolijn helpt Support Your Locals Zeeuws-Vlaanderen met het beschikbaar stellen van ruimte om in te pakken, en met logistieke ondersteuning.

www.drankenhandelkolijn.nl