Spring naar hoofd-inhoud

Steun de Zeeuws-Vlaamse voedselproducenten & ondernemers

Door de coronacrisis worden lokale voedselproducenten door heel Nederland nog steeds keihard getroffen. Bedrijven die normaal gesproken hun mooie waren - zoals brood, groenten, fruit en zuivel - leveren aan de horeca zien met alle coronamaatregelen in de horeca hun omzet flink teruglopen. De verwachting is dat deze bijzondere tijd nog wel even aanhoudt en daarom blijft steun van de lokale ondernemers broodnodig. 

Voor nu en voor onze toekomst blijft het belangrijk anders na te denken over onze voedselketen. We hebben in Zeeuws Vlaanderen heel veel mooie lokale producten, waarom zouden we ons eten heel de wereld over sturen en het milieu onnodig vervuilen? Steun initiatieven bij jou uit de buurt en doe je boodschappen bij lokale producenten, en hou natuurlijk Support Your Locals Zeeuws-Vlaanderen in de gaten.

Samen helpen we de onmisbare locals deze bijzondere tijd door. Om ruim baan te geven te geven aan de horeca en hun leveranciers bieden wij de reguliere box momenteel niet meer wekelijks aan.  

Op veler navraag hebben we wel besloten 2 speciale Feestdagenboxen te maken en thuis te bezorgen .... helaas is deze nu niet meer te bestellen en zijn we druk met inpakken. 

Neem contact met ons op bij vragen via ikdoemee@supportlocalszvl.nl 

 

Over de initiatiefnemers in Zeeuws-Vlaanderen Frederike van Battum & Liet Erpelinck:

"Wij zijn zelf lokale ondernemers. Frederike is eigenaresse van 3 modezaken (Studio Blique) in Terneuzen, Goes en Middelburg. Liet is werkzaam als sales & marketing lead bij startups. Geïnspireerd door het Amsterdams initiatief van Samuel Levie en met ons eigen netwerk van lokale producenten & ondernemers zijn we aan de slag gegaan met Support Your Locals Zeeuws-Vlaanderen. We vinden het in deze bijzondere tijd belangrijk iets extra’s bij te dragen aan de streek waar we met veel plezier wonen." 

 

Hoe kun jij helpen? 

Iedereen kan ambassadeur zijn van deze 'Support your locals' campagne! Deel onze berichten, maak je buren en familie enthousiast, of je collega’s die thuis aan het werk zijn. Zo helpen we elkaar!

De landelijke campagne is een initiatief van Support Your Locals Amsterdam en Food Cabinet en wordt gedragen en gesteund door een groeiend netwerk van voedselproducenten in Nederland en supporters die helpen zo veel mogelijk mensen te bereiken met deze boodschap. Samuel Levie en Miljuschka Witzenhausen zijn ambassadeur van de campagne. Kijk ook op Miljuschka’s website voor recepten en inspiratie.